Consiliul Judetean Cluj a scos la licitatie jumatate din noua pista de 3.500 de metri a Aeroportului! VEZI cat va costa


Consiliul Judetean Cluj (CJ) a scos la licitiatie jumatate din proiectul construire a noii piste de 3.500 de metri de pe Aeroportul International Cluj.

Proiectul in etapa I va costa 39.000.000 de euro si va fi finantat din "fonduri proprii, credite bancare, fonduri externe nerambursabile, alocatii bugetare sau alte fonduri legal constituite cu destinatia de investitii".

De asemenea, castigatorul va fi stabilit, conform caietului de sarcini, in functie de pretul ofertei - 60% si durata de executie a lucrarii - 40%.

Ofertele se primesc pana in 7 aprilie la ora 9.00, iar castigatorul va fi anuntat doua ore mai tarziu la Aeroportul International Cluj.

Consiliul Judetean Cluj este foarte dornic sa atribuie acest contract, dupa ce a organizat si alte licitatii in care finantarea era asigurata prin credit furnizor, adica pe banii constructorului, urmand ca banii sa fie platiti de CJ in rate.

"Prin exceptie, conform art.40 OUG 34/2006, datorita volumului mare al documentatiei de atribuire, aceasta se poate obtine gratuit, pe suport magnetic, de la R.A.Aeroportul Cluj-Napoca - Secretariat, in urma unei solicitari scrise in acest sens, de luni pana vineri, intre orele 9:00-15:00", se arata in anuntul de lictatie.

Conform caietului de sarcini, in prima faza va fi construita o portiune de 2.100 de metri din pista de 3.500 de metri.

Citeste si...

Pista de 3.500 de metri de la Aeroportul International va fi construita in etape! VEZI ce a declarat Alin Tise - VIDEO

Firma Romstrade, care vrea sa construiasca pista de 3.500 de metri de la Cluj, este specializata in afaceri cu statul

Romstrade nu va construi pista de 3.500 de metri de la Aeroport! Oferta este

Comentarii Facebook