Romstrade nu va construi pista de 3.500 de metri de la Aeroport! Oferta este "inacceptabila"


Firma Romstrade nu va construi pista de 3.500 de metri de la Aeroport, dupa ce oferta depusa a fost catalogata ca fiind inacceptabila de catre comisia de evaluare de la nivelul Consiliului Judetean Cluj.

"Evaluarea ofertei ne-a pus in situatia de a o respinge. Oferta a fost calificata ca fiind inacceptabila urmare a faptului ca la Situatia economico " financiara (pct. IV.3), precum si cerintele de la Capacitatea Tehnica si Profesionala (cap. IV, 4.4) din fisele de date, ofertantul nu a prezentat documentele solicitate. Ca urmare, in conformitate cu art. 81 din HG 925/2006, comisia a respins oferta ca fiind inacceptabila. Contestatiile la aceasta decizie pot fi depuse pana in data de 25.10.2010", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, presedintele Comisiei de evaluare.

Firma Romstrade, detinuta de magnatul Nelu Iordache, a depus o oferta in valoare de 113.6 milioane de euro pentru construirea pistei de 3.500 de metri, cu 6,4 milioane de euro mai mica decat suma ceruta de sefii de la Consiliul Judetean Cluj.

Comentarii Facebook