Elena Udrea anuntase ca vine joi la Cluj pentru a se intalni cu reprezentantii autoritatilor locale, dar va trimite un secretar de stat!

UPDATE

 

Organizatorii simpozionului la care ar fi trebuit sa participe cei doi ministri, Elena Udrea si Traian Igas, la Cluj, au anuntat  in aceasta dupa-amiaza ca  cei doi membri ai Guvernului nu vor mai participa la intalnirea cu reprezentantii autoritatilor locale. Cele doua ministere pe care acestia le conduc vor fi reprezentate, cel mai probabil, de cate un secretar de stat.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, vine joi, 17 februarie, la Cluj si se intalneste cu primarii din Transilvania.

Udrea va participa la simpozionul "Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", organizat de Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, Agentia BTL Design si Agora Group.

Conferinta isi propune sa ii puna in contact direct pe primarii si presedintii de Consilii Judetene cu reprezentantii Guvernului si firmele specializate in realizarea proiectelor de dezvoltare.

Pe langa Elena Udrea, la acest simpozion si-a anuntat prezenta ministrul de Interne, Traian Igas, senatori si  deputati din Cluj.

Comentarii Facebook