Vineri 3 Februarie

VIDEO - Vladimir Putin vrea să „purifice” societatea rusă: Occidentul vrea să provoace un război civil în Rusia


Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat un nou atac virulent la adresa Occidentului, pe care l-a acuzat că vrea să „dezmembreze” Rusia. Putin a mai spus că acest proces pe care îl intenționează Occidentul va permite demascarea „trădătorilor” din cadrul societății care necesita oricum să fie „purificată”, confrom Reuters.

Dacă Vestul, care a impus sancțiuni dure Moscovei, crede că Rusia va face un pas înapoi , înseamnă că nu înțelege Rusia, a afirmat liderul de la Kremlin. „În spatele cuvintelor și acțiunilor ipocrite pe care Occidentul le întreprinde astăzi se află obiective geopolitice ostile. Pur și simplu nu vor o Rusie puternică și suverană”, a transmis Putin.

Sancțiunile occidentale împotriva Rusiei nu vor face decât să o întărească, a insistat liderul rus. „Occidentul nici măcar nu încearcă să ascundă faptul că scopul său este să slăbească întreaga economie rusă. Bineînțeles că ei (occidentalii) vor încerca să mizeze pe faimoasa coloană a cincea, pe trădători - pe cei care își câștigă banii aici, dar care locuiesc în altă parte”, a continuat președintele rus. „Occidentul vrea să ne divizeze societatea (...) să provoace un război civil în Rusia și să folosească a cincea sa coloană pentru a încerca să-și atingă obiectivul. Și există un obiectiv: distrugerea Rusiei

Acest obiectiv nu va fi atins, a promis Vladimir Putin.

Orice popor, și în special poporul rus, este capabil să deosebească adevărații patrioți de trădători și să îi scuipe pe aceștia din urmă ca pe o muscă care a aterizat accidental în gura lor. Sunt convins că această purificare firească și necesară societății nu va face decât să ne întărească țara, solidaritatea, coeziunea și capacitatea noastră de a face față oricărei provocări”, a concluzionat președintele rus.


Comentarii Facebook