Un bărbat a mușcat un câine polițist în timpul unei arestări


Un bărbat de 29 de ani din Germania a mușcat un câine polițist și apoi a fost arestat. Ofițerii legii au fost chemați la o dispută între doi bărbați de 29 de ani și o femeie de 35 de ani în orașul Ginsheim-Gustavsburg, la scurt timp după miezul nopții de vineri, 14 octombrie.

Dacă un câine muşcă un om, nu e mare scofală, se întâmplă destul de des. Când un om muşcă un câine, ei bine, asta e o ştire”. Dacă ne luăm după citatul atribuit lui John B. Bogart, editor al publicaţiei New York Sun, ceea ce s-a întâmplat într-o localitate din landul german Hessa chiar este o știre! E un citat pe care îl cunosc toți studenții de la Jurnalism, acum însă nu mai este doar un citat, ci chiar o situație reală. 

Trio-ul a acționat într-un mod „extrem de agresiv și necooperant”, a anunțat poliția într-un comunicat. Ofițerii au reușit să-l pună la pământ pe unul dintre bărbați doar folosind „forța fizică”.

În timp ce se încerca imobilizarea lui, bărbatul de 29 de ani a devenit mai agresiv și a mușcat și un câine polițist”, mai spun autoritățile, care au adăugat că animalul nu a suferit răni, conform The Associated Press.

În aceeași altercație, femeia de 35 de ani l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre polițiști. Toți trei au fost reținuți și au petrecut restul nopții în închisoare pentru a-și reveni la realitate.


Comentarii Facebook