Duminica 5 Februarie

ANM anunță ce ne așteaptă în perioada următoare! Prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie


Până la mijlocul lunii noiembrie, în România, va fi un pic mai cald decât este normal în această perioadă a anului, iar cantitățile de precipitații vor fi destul de scăzute, potrivit estimărilor făcute de meteorologi.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17– 24 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile vestice, nordice și centrale, dar mai ales la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24 – 31 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 31 octombrie – 07 noiembrie

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 07 – 14 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, precizează meteorologii.

Comentarii Facebook