Primarul Traian Ogâgău și-a pierdut mandatul. Anul trecut își umilea fiica


Traian Ogâgău (PNL), primarul orașului Sângeorz-Băi și fostul patron al restaurantului Rod din Cluj-Napoca (până în 2017), și-a pierdut pentru a doua oară mandatul de primar, în urma unei condamnări penale rămasă definitivă.

Prefectul județului Bistrița Năsăud a emis luni ordinul de constatare a încetării de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău, condamnat definitiv într-un dosar penal, statut incompatibil cu cel de primar de localitate.

Se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al orașului Sângeorz-Băi a domnului Ogâgău Traian, începând cu data de 03.07.2021 ca urmare a condamnării acestuia prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și a pierderii unor drepturi electorale. Atribuțiile primarului vor fi exercitate de viceprimarul ales în condițiile legii”, se arată în documentul emis de Instituția Prefectului și citat de Bistrițeanul.

Consilierii au hotărât ca primar interimar să fie Cătălin Bota, consilier PNL și cumnatul lui Ogâgău, mai scrie Bistrițeanul. 

Astăzi am predat ștafeta noului primar, domnul Bota Cătălin, mi-am luat la revedere de la colectivul primăriei cărora le mulțumesc pentru implicare și am trecut în revistă o parte din proiecte.

Mulțumesc și consiliului local pentru colaborarea din acești ani.

Dragii mei sângerozeni, am fost onorat să conduc această frumoasă localitate și voi sta la dispoziție administrației locale cu orice sfat, dacă voi fi solicitat, pentru ca lucrurile să meargă bine înainte!”, a scris, la rândul său, Traian Ogâgău pe Facebook.

Traian Ogâgău s-a filmat umilindu-și fiica

Traian Ogâgău a ajuns ”vedetă” după ce în mediul online a apărut o înregistrare video în care acesta își umilea fiica de 14 ani. Acesta și-a pedepsit fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică.

”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, ”O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, a obligat-o Traian Ogâgău pe fata lui să repete după el. 

Ogâgău a replicat după ce cazul a făcut furori că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

Comentarii Facebook