Polițiștii de la EUROPOL: „Șeful Inspectoratului General pentru Imigrări se juca Solitaire la o conferință despre migrație”


Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL susține că șeful Inspectoratului General pentru Imigrări, chestorul Florin Mihăilă, s-a jucat pe calculator în timpul unei conferințe internaționale organizată pe teme privind imigrația.

Într-un mesaj postat pe Facebook, sindicaliștii scriu că Mihăilă s-a jucat Solitaire la o conferință care a avut loc în Malta, cu o săptămână înainte de Consiliul JAI, unde României i-a fost respinsă aderarea la Spațiul Schengen.

Conform sursei citate, la acest eveniment ar fi participat manageri ai instituțiilor din Europa, printre care și ai Austriei, țară ca a fost împotriva aderării României, tocmai pe probleme de imigrație ilegală.

Reprezentantul României a fost surprins jucând Solitaire în cadrul conferinței chiar de unul dintre participanți care s-a exprimat destul de ironic la adresa atitudinii trimisului țării noastre la conferință: ‘Is playing cards for almost half of the meeting’ (joacă cărți de aproape jumătate de timp din cadrul întâlnirii)”, au scris reprezentanții EUROPOL. 

joc calculator intalnire.jpg

Nu ne e de mirare că acesta juca Solitaire, deși tocmai tema migrației a condus la amânarea aderării țării noastre la Spațiul Schengen, pentru că acesta nu a putut demonstra niciodată că poate ocupa o funcție de conducere, fiind doar împuternicit de mai multe ori în funcție pentru simplu fapt că a fost coleg de liceu cu ministrul MAI, Lucian Bode”, au mai adăugat aceștia. 

Și aici amintim de: împuternicit inspector șef IPJ Sălaj, împuternicit rector pentru o zi la Academia de Poliție, fiind împuternicit ilegal, consilier al ministrului Bode, șef de cabinet al ministrului Bode și nu în ultimul rând împuternicit inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări. Cu asemenea persoane trimise să reprezinte interesele României, nu ne rămâne decât să jucăm în continuare Solitaire, că asta știm cel mai bine. Așteptăm de asemenea promovarea acestuia printr-o altă împuternicire de către ministrul Bode, pentru merite excepționale”, au încheiat în postarea de pe Facebook reprezentanții EUROPOL. 


Comentarii Facebook