Factură uriașă pentru un român stabilit în Italia! Victima are de plătit 40.000 de euro pentru un bar care nu este al lui


Un român stabilit în Italia a fost victima unei mari înșelăciuni. Bărbatul are de plătit o factură de 40.000 de euro pentru un bar care nu este al lui.

Bărbatul își căuta un loc de muncă, așa că s-a dus la mai multe firme, baruri, restaurante, unde și-a lăsat CV-ul, dar și datele personale. Vorbim despre numărul de telefon, dar și CNP-ul și alte date care l-ar fi putut identifica. Job încă nu și-a găsit, însă s-a ales cu o factură de 40.000 de euro, notează Antena 3.

La început, bărbatul s-a speriat foarte tare, apoi s-a gândit că este ceva în neregulă, așa că a mers la poliție să denunțe situația.Carabinierii au făcut cercetări și și-au dat seama că, foarte probabil, proprietarul unui bar a folosit identitatea românului pentru a-i pune pe numele acestuia o datorie pe care o avea față de firma de curent electric, notează sursa citată.

Așadar, în acest moment, proprietarul barului este principalul suspect, care în acest moment este cercetat de carabinieri pentru acuzația de înșelăciune.

Comentarii Facebook