Mario Iorgulescu nu mai vrea să revină în România și ar vrea să facă pedeapsa în Italia. Cum pozează în victimă


Mario Iorgulescu a declarat că ar vrea să stea în închisoare în Italia, dacă va fi condamnat în cazul accidentului comis de el și soldat cu moartea unui tânăr. Iorgulescu era drogat la volan. 

Fiul preşedintelui LPF spune că regretă greșeala pe care a făcut-o. ”Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote. Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a declarat  Mario Iorgulescu, pentru Fanatik.ro.

Acesta spune că nu vrea să revină în România, chiar dacă va fi condamnat.

Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia.

Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni.

Sper să se judece corect, să nu fie judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală, dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală și pe care o regret. O viață e pierdută deja, sper să nu o nenorocească și pe o a doua.

Am niște bani pe lună pe care îi bagă ei (părinții, n. red.) într-un cont de aici și primesc ajutoare din partea statului italian. Asta mă mai ajută ei pentru cumpărături și ce mai îmi trebuie. Dar, în rest… Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai precizat Mario, pentru aceeaşi sursă.

Mario Iorgulescu a condus sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, în 8 septembrie 2019, și a omorât un om.

Mesajele din online ale tânărului sunt înaintea procesului, pentru a influența cumva judecătorii.

Doamne, Iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am făcut, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am spus. Dar cel mai important, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am gândit. Amin”, a postat Mario Iorgulescu pe InstaStory.

Comentarii Facebook