Experiența unei familii într-o stațiune de pe litoralul românesc: „Recepționera mi-a apostrofat copilul zicându-i: măi copile, taci din gură”


O mămică a decis să povestească experiența ei dintr-un hotel de trei stele din stațiunea Venus de pe litoralul românesc. Femeia a fost extrem de dezamăgită de condițiile pe care le-a găsit în hotel, însă a fost mulțumită de plajă și de mare. 

Familia acesteia a decis să opteze pentru un hotel de trei stele, însă tot ce au găsit în locație nu s-a ridicat la standardele de trei stele. „Am fost în stațiunea Venus perioada 9-15 august. O stațiune micuță nu prea ai ce sa vizitezi, dar cum am fost doar pentru mare, a fost ok. Apa super caldă și curată, nu alge, nu mizerie, șezlongurile puse la o distanță acceptabilă, se merita sa vii cu copii, apa este foarte mică unde pot să se joace copiii liniștiți”, a scris femeia pe un grup de Facebook.

„Nu am avut condiții de trei stele”

În schimb seara dacă ieși la masă este foarte aglomerat și la fiecare terasă muzica dată la maxim de se suprapuneau una pe alta, de nici nu-ți venea sa mai stai la masă. Cazarea am avut-o la hotel de 3 stele unde nu am avut condiții de 3***, prosoapele nu ni le-au schimbat decât în a treia zi de cazare la insistențele noastre lenjeria nici atât, în ultima zi pentru ca am insistat ne-au schimbat lenjeria, cu aspiratorul nu s-a dat în niciuna din zilele”, a mai declarat românca.

„Mi-a apostrofat copilul zicându-i 'măi copile taci din gură'”

Receptionera foarte imbufnată nu prea avea chef de nimic nu tu zâmbet, nu tu amabilitate nimic, copilul se juca prin recepție iar doamna pare ca e deranjata la cel mai mic zgomot, mi-a apostrofat copilul zicându-i 'mai copile taci din gura'”, își amintește aceasta. 

Deci în concluzie la Venus se merita sa te duci pentru apa curata, marea super frumoasa dar cazarea la hotel nu nu ne-a plăcut”, a mai spus mămica pe un grup de recenzii. 

Citește și: „Jeg, servire în sictireală, taxă de duș de cinci lei. Nu vă recomand să mergeți cu copil mic”: Turistă, după concediul pe litoralul românesc

Vezi și: FOTO - Ce a găsit o familie într-o cazare din Mamaia: „Jegul plutea în aer. Fețele de pernă aveau urme de mucegai pe ele”

Sursa foto: iStock


Comentarii Facebook