„Jeg, servire în sictireală, taxă de duș de cinci lei. Nu vă recomand să mergeți cu copil mic”: Turistă, după concediul pe litoralul românesc


O româncă povestește ce experiență de coșmar a avut în concediul pe care l-a petrecut pe litoralul românesc, acolo unde a fost cu copilul mic.  Femeia și-a scris of-ul pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor că nu recomandă stațiunea din Eforie Nord celor cu copii mici. 

Abia ce a început programul „Litoralul pentru toți”, unde româii se pot bucura de concedii mai ieftine pe litoralul românesc. Așa că, sunt încă o groază de turiști care își fac planuri de vacanță, având în vedere că prețurile sunt mult mai reduse, iar vremea ține cu ei. 

„Șezlongurile sunt atât de aproape de mal încât își bagă ăia picioarele în apă”

Nu recomand concediu de familie cu copil mic în Eforie Nord sub nicio formă. Nu ai acces cu căruciorul peste tot, pe plajă trebuie să cobori scări și pe unde se poate coborî e îmbulzeală mare sau trec mașini. E foarte multă lume, manele pe plajă, șezlonguri atât de apropiate de mal încât își bagă ăia picioarele în apă (imaginați-vă cu cărucior într-o mână, copilul în alta, trecând prin apă, că nu poți să treci de șezlong)”, a scris aceasta pe grupul de Facebook. 

„Unde a meritat e centrul de recuperare Techirghiol! Acolo da. 30 lei intrarea”

Te obligă să iei două șezlonguri, adică 100 de lei pe zi, loc de cearșaf, cum zic ei, (găsești) doar dacă te duci cu noapte în cap, că toți stau îmbulziți plus în apă. Străzile, vai de ele străzi. Jeg, Pet-uri sparte. Ce mai! O adevărată splendoare să umbli cu căruciorul printre ele. Pe faleză, servirea în sictireală, plus manele sau sârbe aferente”, a mai explicat turista, dezgustată de ceea ce a văzut. 

Unde merită e la centrul de recuperare Techirghiol! Acolo un mare DA. 30 de lei intrarea sau 10 intrări cu 200 de lei. Șezlong inclus, dușuri, apă sărată caldă, nămol. Apropo, pe plajă dacă vrei să te dușezi e cinci lei taxa, mi-am făcut niște răni incredibile de la nisipul dintre degete, că nu mi se părea ok să tot dau câte cinci lei ca să mă spăl din  10 în 10 minute pe picioare”, a mai scris aceasta. 

„Nu recomand această stațiune pentru o familie cu copil mic”

Acum, noi nu ne-am dus la ultra all inclusive. Mai mult pentru copil să vadă marea, să se joace în apă și în nisip. Cazarea a fost super faină, deși cam departe, însă asta deja ne-am asumat. Sper că a ajutat această recenzie”, a încheiat postarea de pe grupul de Facebook „Vacanțe do it yourself”. 

Sursa foto: bkid.ro

Comentarii Facebook