FOTO - Ce a găsit o familie într-o cazare din Mamaia: „Jegul plutea în aer. Fețele de pernă aveau urme de mucegai pe ele”


O familie a avut parte de o surpriză neplăcută în concediul petrecut pe litoralul românesc. 

Cei doi adulți și un copil au rezervat o cameră într-o vilă de trei stele din Mamaia care le-a lăsat un gust amar, mai ales că au plătit 500 de lei pe seară. Femeia a povestit ce a găsit în unitatea de cazare și cât de dezamăgită a fost de tot ce i s-a oferit acolo. 

La intrare ne-a primit o doamnă foarte zâmbăreață, dar poate doar să mascheze problemele vilei, apoi mie nu-mi prea venea a râde după ce am găsit... singurul punct forte, ca să zic așa de început, a fost faptul că am avut șezlonguri gratuite la plajă, în baza unui tichet de la vilă și acces gratuit la piscină la un hotel de lângă”, a scris femeia foarte dezamăgită pe un grup de călătorii de pe Facebook. 

cazare fam 5.jpg

Și acum să începem cu imaginea vilei, a camerei...am făcut rezervarea cu mai bine de două săptămâni în urmă, doi adulți și un copil de trei ani. Ni s-a dat ultima cameră din vilă de la ultimul etaj (303- fugiți de ea!!) la cocoțatul din deal, urci pe scări de-ți vine rău. Cum am intrat, șiroi de furnici- explicația doamnei, că cei dinainte luau MDJ în cameră, însă chiar și după ce am dat  (Eu, personal, că mi s-a înmanat sprayul de gândaci), tot au mai ieșit furnici și în zilele următoare”, a mai scris aceasta. 

O umiditate de nedescris în baie, cădița de duș curgea de jur împrejur, scurgerea nu funcționa aproape deloc. Ce m-a mâniat și mai tare decât furnicile, au fost prosoapele rupte, extrem de pătate (explicația - fond de ten, că doamnele nu se demachiază bine, dar nu există înălbitor?? din acela mai scump ca să nu vă rupă prosoapele să le dați clienților în halul acela, să se șteargă cu găuri), cu păr pe ele, deci zici că nici n-au trecut prin mașina de spălat rufe”, a mai adăugat turista. 

cazare fam 1.jpg

cazare fam 4.jpg

Să nu mai zic că pe terasă nu exista un uscător de rufe/ sârmă/ șnur ca să poți pune prosoapele și costumele, că vorba aia ești la mare...ești nevoit să le pui pe bară și să iei toată rugina posibilă. Camera...în afara de patul foarte mare, salteaua bună, dar se mai auzea cate un scârțâit, iar fețele de pernă aveau urme de mucegai pe ele, a trebuit să dormim fară…ținând cont că eu aveam astm și nu îmi trebuia mucegai. De asemenea,  știind că vin cu copil așa de mic, cu toate că este un copil foarte ascultător...nu îmi dai o cameră care are fire din priză scoase, care nu sunt foarte ok izolate și priza, la fel, trasă din perete”, a scris femeia, indignată. 

cazare fam 2.jpg

Dulapurile neșterse, pline de praf, mizerie, curățenie făcută doar de ochii soacrei, jegul plutea în aer. Nu înțeleg de unde recenziile bune, după care am ales această locație cu curățenie lună și toate cele, poate am fost eu ghinionistă și mi s-a dat camera dezastru, greșita”, spune aceasta. 

cazare fam 3.jpg

Dar știu sigur că nu mă voi mai întoarce aici niciodată!!! nota 2!! să nu mai zic de MDJ care este la fel în fiecare zi...ouăle, care sunt singurele calde din meniu, sunt mereu reci pentru că nu au și ei un recipient, ci le acoperă doamna cu o folie de aluminiu, atât...ia de mănâncă… horror..această locație are nevoie de reparații serioase...vrei 500 lei pe noapte? păi ofera....sunt locații cu 200 lei care lasă mult în spate grozăvia  acesta. Profund dezamăgită!”, a mai scris turista pe pagina de Facebook. 


Comentarii Facebook