O mamă vegană, condamnată la închisoare pe viață după ce fiul ei a murit! Cu ce îl hrănea pe micuțul de 18 luni


Caz tragic în SUA, unde un bebeluș de doar 18 luni a murit din cauza mamei pasionate de mâncare vegană. Băiețelul a murit în urma unor „complicații ale malnutriției severe și deshidratării”. 

Sheila O'Leary, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată după ce fiul ei, Ezra, a murit din cauza a ceea ce procurorii au spus că sunt „complicații ale malnutriției severe și deshidratării”, informează Fox News.

Acest copil nu a mâncat. A murit de foame timp de 18 luni”, a declarat Francine Donnorummo, șeful unității speciale pentru victime de la Biroul Procuraturii de Stat Lee County, în cadrul procesului.

Copilul cântărea doar 7,7 kilograme. În plus față de acuzația de crimă, femeia a fost condamnată pentru abuz agravat asupra copilului, omucidere din culpă, abuz asupra copiilor și două acuzații de neglijare a copilului. Soțul ei așteaptă un proces pentru aceleași acuzații. Femeia a spus că familia ei aderă la o dietă strictă de fructe și legume crude, deși ea și soțul ei le-au spus anchetatorilor că băiețelul a primit și lapte matern, notează sursa citată.

Sheila O'Leary are alți trei copii, de 11, 5 și 3 ani. Biroul procurorului de stat a remarcat că „au suferit și de neglijență extremă și abuz asupra copiilor” și că Sheila O'Leary a primit ordin de restricție și nu va avea niciun contact cu ei.

Comentarii Facebook