Sambata 26 Noiembrie

FOTO - Femeie de 56 de ani care folosea mercur pentru vrăji și dezlegarea de farmece, luată pe sus de polițiști. Ce au găsit în casa ei


Polițiștii au făcut miercuri, 32 august, percheziții la o femeie în vârstă de 56 de ani din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu. Aceasta este acuzată de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive. 

La data de 31 august, polițiștii din cadrul IPJ Ciurgiu- Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unei femei de 56 de ani dintr-o localitate din Giurgiu. 

Femeia folosea mercurul din termometre pentru vrăji, blesteme și dezlegări

Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanțe (mercur), înlesnind practicarea vrăjitoriei și, totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.

În urma activităţilor desfășurate, de la domiciliul acesteia, au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor, notează Antena3

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.


Comentarii Facebook