Duminica 28 Aprilie

Doi șoferi români de TIR, prinși la volan sub influența substanțelor interzise, în Germania. Polițiștii i-au găsit pe șosele de 3 ori în aceeași zi


O întâmplare de noaptea minții a avut loc într-un oraș german. Doi români, ambii șoferi de camion, colegi pe același echipaj, au fost prinși drogați la volan, de trei ori în aceeași zi.

Totul a pornit cu un control de rutină al polițiștilor din Düsseldorf, în urma căruia au observat că șoferul, un român de 25 de ani ar fi consumat stupefiante. Atât camionul, cât și șoferul au fost verificați, acesta fiind condus la secția de poliție din centrul orașului.

Povestea nu s-a terminat aici însă. În timp ce șoferului de 25 de ani i se prelevau monstre, la volan a urcat copilotul său, tot un român, de 23 de ani, potrivit cotidianului Neue Ruhr Zeitung.

La scurt timp după schimbarea șoferilor, camionul a fost oprit iar în trafic, polițiștii având suspiciunea că și de data aceasta șoferul era sub influența drogurilor. Și al doilea șofer a fost testat.

Cei doi au primit mai apoi interdicția de a conduce, dar au fost lăsați să plece. Nu a durat mult timp și poliția a dat iar de români în trafic. La volan de data aceasta s-a aflat tânărul de 25 de ani, prins prima dată. 

Aceștia au fost conduși iar la secție iar de data aceasta le-au predat de bună voie agenților cheile de la camion și au trimis ulterior  un prieten care să mute vehiculul.

Cei doi români sunt cercetați acum pentru încălcarea Legii rutiere (conducere sub influența drogurilor), a Legii economiei și a Codului fiscal.


Comentarii Facebook