Serghei Mizil intervine în scandalul cu Eva Măruță: ”Nu mi s-a părut nimic artificial la ea. Am și eu șase filme”


Serghei Mizil o apără pe Eva Măruță, după criticile primite în urma apariției în filmul ”Tati part-time”.

Serghei Mizil a spus pe contul de TikTok că nu este în regulă ca oamenii să critice un copil, mai ales că Eva a dus până la capăt rolul pe care îl avea.

Nu poți să te iei de un copil mă. Da, numai că ai boală pe ala, sau pe ăla. În primul rând e un copil care, eu m-am uitat la câteva secvențe, nu poți să zici că n-a jucat, că a rămas să nu poată să vorbească, sau să nu știe. Să dai într-un copil la vârsta asta, chiar dacă nu știu, n-am văzut filmul, …, de ce să dai dacă tu că ai boală pe Andra și pe Măruță, să dai într-un copil. Mi se pare o c*****rie. Îți dai seama ce e în sufletul unui copilaș care se duce, se bucură că a jucat într-un film și vin niște derbedei care te fac varză. E o cretinitate, e o imbecilitate”, a declarat Serghei Mizil.

Acesta a spus că a avut probleme cu Cătălin Măruță, dar că indiferent de situație nu poși să critici copilul.

Știi, am avut șucarele mele cu Măruță, m-am împăcat cu el. N-are nici o legătură. Nu poți să faci așa ceva cu un copil. Bă, dacă făcea cu mine, cu un om mare, cu asta, da mă. Fă cu noi că ne doare în c*r. Da ce vină are copilașul ala care, eu cred că s-a bucurat că a jucat și ce am văzut eu, secvențele, joacă foarte bine. Adică e naturală. Nu mi s-a părut nimic artificial la ea. Am și eu șase filme. Pot să-mi dau seama. Dar să lovești un copil numai așa că, da, nu știu. La ce s-a ajuns acuma…”, a mai afirmat Serghei Mizil.

Comentarii Facebook