Brigada Antitero a SRI, mobilizare de urgență pentru „un hoț de salam”. Suspectul a intrat cu un pistol în magazinul cu pricina


Brigada Antitero a SRI împreună cu mai multe echipaje de poliție, au intervenit marți, 15 februarie, într-un magazin din București, după ce „un hoț de salam” a intrat în incintă cu un pistol încercând să se răzbune. 

Incidentul a avut loc aseară, 15 februarie, într-un magazin din capitală, după ce un bărbat a intrat cu un pistol în interior și i l-a arătat unui angajat pentru a-l intimida. Cu o zi înainte, pe data de 14 februarie, bărbatul a fost prins în timp ce fura un baton de salam din același magazin și a fost dat afară. La mai puțin de 24 de ore, bărbatul s-a întors pentru a se răzbuna, precizează Antena 3. 

Angajații magazinului au apăsat butonul de panică, și au intervenit la fața locului mai multe echipaje de poliție și un echipaj de Antitero SRI. 

Bărbatul a fost imobilizat și dus la audieri, ulterior s-a stabilit că pistolul nu era unul letal și nu ar fi pus viața nimănui în pericol. 

brigada-antitero-sri-politia-hot-salam-pistol-magazin-bucuresti-751189.jpg

Potrivit Antena 3, bărbatul nu ar fi amenințat pe nimeni, dar, pentru că purta „arma” la vedere, angajații de la pază au dat alarma. Până la sosirea echipajelor, suspectul a reușit să fugă, lăsând însă pistolul de jucărie în urma sa, chiar în curtea magazinului cu pricina.

Comentarii Facebook