Teroristul din Norvegia are colaboratori in sapte tari si planuia eliminarea musulmanilor din Europa


Teroristul din Norvegia ar fi vrut sa puna bazele Cavalerilor Templieri ai secolului XII si pana in 2020 sa extermine musulmanii din Europa.

Anders Behring Breivik si-a alocat titlul de Comandant Cavaler Justitiar si a realizat un plan privind crearea unor arme biologice. El si-a trecut planul in manifestul de 1.500 de pagini cu titlul "O declaratie europeana de independenta".

Norvegianul a planuit in ultimii noua ani atacurile de vinerea trecuta, soldate cu 93 de morti.

Anders Behring Breivik a vrut sa repuna bazele organizatiei Cavalerilor Templieri din secolul XII, si care sa extermine toti musulmanii din Europa pana in 2020.

Islamologul Mathieu Guidere a declarat intr-un interviu pentru Le Figaro ca actiunea norvegianului provine din logica conflictuala a civilizatiei din ultimii ani, cand lumea crestina a fost opusa celei musulmane.

Anders Behring Breivik si-a recrutat sapte adepti in Franta, Germania, Olanda, Grecia, Rusia, Norvegia si Serbia.

"Ordinul este sa serviti ca o organizatie indigena armata pentru drepturi si ca o miscare cruciata (impotriva Jihadului). Odata ce decideti sa loviti, este mai bine sa ucideti prea multi decat prea putini, ori riscati sa reduceti impactul ideologic dorit al loviturii. Nu va cereti scuze, nu inventati scuze si nu va exprimati regretul, pentru ca actionati in autoaparare intr-o maniera anticipata", scria el.

Britanicii ar fi trebuit sa atace centrale nuclear-electrice si echipamente petroliere, a mai afirmat norvegianul.

 

Vezi si...

Norvegianul terorist a postat pe YouTube un video cu 6 ore inainte de atacuri

 

Comentarii Facebook