Sfaturi pentru a slăbi mai rapid


Daca iti doresti sa scapi cat mai repede de kilogramele acumulate in plus, fara a te infometa si fara a te stresa prin impunerea unor exercitii fizice epuizante, specialistii iti ofera cateva trucuri simple de ardere a grasimilor.

Stai cu ochii pe planul tau de dieta si fii adepta ingredientelor sanatoase. Fructele, legumele si produsele lactate iti vor mentine metabolismul viguros si la cote normale. Opteaza pentru un program nutritional magic care iti va permite mentinerea unei siluete perfecte.

Depoziteaza alimentele in cutii sau recipiente speciale

Unul dintre trucurile pe care nutritionistii le recomanda se refera la depozitarea si pastrarea alimentelor in recipiente speciale. Aseaza aceste cutii pe rafturile din camara sau pe rafturile din spate ale dulapurilor. In acest fel vei „uita” de existenta lor pe parcursul zilei, iar organismul tau nu va fi nevoit sa tina piept avalansei nimicitoare de calorii.

Terapia prin culoare si muzica

Numeroase studii au demonstrat ca proprietarii de restaurante utilizeaza terapia prin culoare si muzica pentru a-si determina clientii sa serveasca cat mai multe alimente. Nuantele pastelate si discrete, atmosfera calda si reconfortanta, precum si sonorizarea difuza a muzicii clasice, relaxante, pot contribui la cresterea apetitului. In consecinta, opteaza pentru restaurantele care folosesc culori luminoase si muzica energica si ritmica pentru a-si distra clientii.

Nu sari peste aperitiv!

Renuntarea la aperitiv, in scopul reducerii aportului de calorii, este una dintre greselile frecvent intalnite la persoanele care doresc sa scada in greutate. Comanda o salata cu legume delicioase sau o supa gustoasa si vei reusi sa rezisti tentatiei de a te supraalimenta. Poti renunta, insa, la portia de paine, asa ca cere chelnerului sa nu mai aduca cosul de paine la masa.

Portioneaza-ti gustarile!

Acest truc extrem de simplu te va ajuta sa iti mentii un regim alimentar echilibrat, fara a cadea victima tentatiei de a mesteca tot timpul. Citeste cu atentie etichetele pentru a controla aportul de calorii si transfera continutul in cateva pungi sau cutii mai mici. Astfel, vei reusi sa iti rasfeti din cand in cand papilele gustative, fara a fi cuprinsa de acel sentiment frustrant de vinovatie.

Mananca singura!

Chiar daca acest truc nu pare prea distractiv, ai posibilitatea sa tai din aportul de calorii daca vei hotari sa mananci singura. Cu cat vor vi mai multe persoane la masa cu atat vei fi tentata sa mananci mai mult, deci planul de dieta iti va fi sabotat.

Bea ceai dupa mesele principale!

Cea mai buna metoda de a da creierului impresia de satietate este de a schimba gusturile din gura. Prin urmare, bea un ceai calmant verde dupa mesele principale si vei reusi sa rezisti tentatiei de supraalimentare. Modeleaza-ti trupul, experimentand cele mai eficiente trucuri pentru a elimina rapid kilogramele in exces!

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook