Membrii unei rețele de ateliere auto, arestați în Spania pentru că produceau Ferrari-uri false


Membrii unei rețele de ateliere auto din Spania au fost arestați de polițiști pentru că aceștia produceau mașini Ferrari și Aston Martin false.

Este vorba de două ateliere aflate în provincia Valencia ai căror mecanici şi carosieri produceau modelele Ferrari F430 şi 458 Italia, asamblându-le pe baza unor maşini "normale", informează automarket.ro.

Design-ul exterior, cel interior şi detaliile motorului erau atât de bine realizate încât simulau aproape de perfecţiune modelul original”, se arată în comunicatul oficial al Poliției spaniole.

Întreaga caroserie şi subansamblele erau fabricate din fibră de sticlă, iar cei opt membrii ai reţelei comandau piesele din Anglia sau chiar direct de la Ferrari în cazul în care acestea erau prea dificil de fabricat.

După ce erau construite, maşinile erau puse la vânzare pe internet, preţul fiecărui model fiind de 40.000 de euro, mult sub preţul de listă al modelelor pe care le imitau.

Poliţia din Spania a confiscat în momentul arestării 17 maşini false Ferrari şi două copii după modele ale mărcii Aston Martin.

Comentarii Facebook