Laura Codruţa Kovesi trimisă să lucreze ca procuror în afara Bucureștiului

 

UPDATE

 

Procurorul general, Augustin Lazăr, a decis delegarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începând de miercuri, 11 iulie 2018.

 

 

----------------------- 

Laura Codruţa Kovesi a fost revocată de la șefia DNA, iar acum CSM i-a aprobat cererea de reîncadrare în structura DIICOT, de unde a plecat.

 

Augustin Lazăr a spus că secţia de procurori a decis unde va fi repartizată Kovesi.

 

Procurorii sunt îngrijoraţi în legătură cu situaţia care s-a generat, dar această îngrijorare nu-i împiedică să-şi îndeplinească în continuare cu fermitate rolul pe care îl au pentru apărarea ordinii de drept, rolul lor constituţional. Este o situaţie sensibilă care este în jurul nostru şi nu trebuie să v-o descriu eu. Azi secţia de procurori va decide unde isi va desfăşura activiatea in contiunuare, vom vedea, este un procuror care are un nivel de experienta în DNA. Cele trei posture de consilier sunt ocupate in acest moment. Urmeaza sa vedem ce va fi după ce va decide sectia de procurori”, a spus Lazăr la intrarea în sediul CSM, înainte de luarea unei decizii.

Comentarii Facebook