Joi 7 Iulie

Dezvăluire șocantă despre Michael Jackson făcută de medicul superstarului

 

La nouă ani de la moartea lui Michael Jackson, medicul acestuia a făcut o dezvăluire uluitoare. 

 

Pentru a-și păstra vocea, Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl său, afirmă fostul medic personal al starului american, Conrad Murray, care a fost condamnat pentru uciderea cântăreţului, potrivit gala.fr.

 

Joe Jackson, tatăl megastarului, a fost catalogat de către Conrad Murray, într-o înregistrare publicată de site-ul The Blast, drept ”unul dintre cei mai groaznici părinţi din istorie”.

 

Medicul susține că a aflat foarte multe poveşti despre atrocităţile la care artistul a fost supus de tatăl său.

 

Îl cunoşteam şi mă ocupam îndeaproape de Michael Jackson. Mi-a povestit despre multele suferinţe provocate de tatăl său şi pe care le-a calificat drept abominabile, care au depăşit imaginaţia şi cuvintele”, a spus acesta.

 

Joe Jackson avea o temere, aceea că timbrul vocii lui Michael se va modifica în timpul pubertăţii. De la lansarea grupului Jackson 5, mezinul era starul. La nici 6 ani, Michael era cel mai talentat şi charismatic dintre fraţii săi.

 

Pentru ca vocea lui Michael să nu se modifice, Joe ar fi cerut ca acesta să fie pur şi simplu "castrat chimic", a spus medicul Conrad Murray.

 

Familia artistului nu a făcut comentarii privind acest subiect.

 

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

 

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare, conform Mediafax.ro.

Comentarii Facebook