L-au concediat pe angajatul HotNews care a postat pe Facebook mesaj: ”Sper să crapi, Victor Ponta!”

 

Angajatul Hotnews care a postat pe contul de Facebook al site-ului mesajul ”Sper să crapi, Victor Ponta!” a fost concediat.

 

Unul dintre administratorii site-ul de ştiri HotNews a share-uit, miercuri, pe Facebook, o ştire despre Victor Ponta care îl ironiza pe Dacian Cioloș, după ce premierul a explicat de unde provine al doilea său prenume, Julien. Angajatul Hotnews a scris mesajul ”Sper să crapi, Victor Ponta!” și apoi l-a distribuit alături de știre.

 

Postarea a fost ştearsă apoi.

 

Unul dintre administratorii contului de Facebook ai HotNews.ro a avut o postare îngrozitoare, inacceptabilă, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atât lui Victor Ponta, cât și publicului, pentru această postare care nu are ce căuta în spațiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost dat afară de la HotNews.ro. Reiterăm atașamentul nostru pentru decența discursului în spațiul public și hotărârea de a lupta cu orice mijloace pentru a păstra un spațiu public curat. Încă o dată, prezentăm scuzele noastre”, a transmis HotNews.

 

Fostul premier Victor Ponta a scris, marţi, pe Facebook, că există asemănări între Dacian Cioloş şi Julien Sorel, după ce prim-ministrul a spus că prenumele Julien a fost ales de mama sa impresionată de personajul principal al romanului ”Roşu şi negru” de Stendhal.

 

Pentru că şi mama mea m-a pus (şi bine a făcut) să citesc literatură universală (şi pentru că am memoria bună) am mers să verific dacă ce îmi aminteam eu despre personajul Julien Sorel i se potriveşte lui Julien Ciolos - şi am constatat că da, chiar foarte tare! Aveti mai jos ce spune Wikipedia: «încercările unui tânăr de a-şi depăşi condiţia socială printr-o combinaţie de talent, muncă, decepţie şi ipocrizie, doar pentru a se trezi trădat de propria pasiune»", a scris Victor Ponta.

 

El spune că eroul lui Stendhal sfârşeşte prin a ajunge la închisoare. ”Pentru că tinerii «frumoşi şi liberi» sau militanţii PNL-işti sigur nu găsesc romanul lui Stendhal pe Facebook şi nici nu îl pot citi pe Hotnews le spun eu finalul - Julien ajunge la închisoare (că aveau şi pe atunci în Franţa tot un fel de DNA!) Vă rog nu mă puneţi să vă povestesc şi capitolul în care are o aventură cu soţia primului său protector (Monsieur de Renal) că deja intrăm în necazuri prea mari!”, a comentat fostul premier.

Comentarii Facebook