Cosmote şi Romtelecom vor avea un alt nume din toamnă, sub brandul ”T”

 

Cosmote şi Romtelecom vor avea un alt nume din toamnă, dar nu vor utiliza brandul ”T-Mobile”.

 

Gigantul german Deutsche Telekom (DT) intră pe piața din România prin brandurile Cosmote şi Romtelecom, urmând să le treacă sub umbrela ”T“. ”Vom face într-adevăr rebrandingul. Nu vom folosi brandul T-Mobile - care există doar pe pieţele unde Deutsche Telekom are doar operaţiuni de telefonie mobilă. Nu vom utiliza nici brandul T-Home care în prezent cred că mai este utilizat doar în FYROM (Macedonia). Noul nume va conţine «T», acest lucru este sigur”, a declarat într-un interviu exclusiv pentru ZF Nikolai Beckers, directorul executiv al celor doi operatori.

 

Noi credem că în septembrie, cel târziu în octombrie, vom avea pregătit un pachet de servicii cu adevărat superior, care va include conţinut, platforma de acces şi livrare a serviciilor”, a mai spus Beckers.

 

Oferta va viza atât clienții de masă, cât și pe cei premium. ”Când vine vorba de clienţii de business, rebrandingul chiar va face diferenţa pentru că pe acest segment vrem să punem în spatele ofertelor de pachete de servicii conexiunile internaţionale, şi întreaga putere şi calitate ale Deutsche Telekom”, afirmă Beckers.

 

Deutsche Telekom, Orange şi Vodafone nu se mai întâlnesc pe nicio piață din Europa, astfel că lupta va fi cu adevărat dură.

Comentarii Facebook