Rusii lansează un nou ”atac” la adresa României. Rogozin s-a autoinvitat la București



Vicepremierul Rus Dmitrei Rogozin le propune lui Băsescu și ponta să sărbătorească, la 31 august, la Bucureşti, 70 de ani de la "eliberarea acestui oraş de fasciştii români", într-un nou mesaj postat luni în limba rusă pe contul său de Facebook.

"Propun domnilor (Traian) Băsescu şi (Victor) Ponta să sărbătorească, pe 31 august, la Bucureşti 70 de ani de la eliberarea acestui oraş de fasciştii români", a scris Rogozin pe contul său de Facebook, făcând trimitere la un articol ce critică atitudinea "rusofobă" şi războinică a României, publicat pe site-ul www.inosmi.ru, afiliat agenţiei oficiale RIA Novosti.

Inițial, articolul a fost publicat pe site-ul Terra.md, susțoinând că politicienii români au adus ţara în pragul unei psihoze de masă pentru distrage atenția de la ploblemeșle economice.

Dmitri Rogozin a postat în cursul săptămânii trecute mai multe mesaje provocatoare, pe platformele de socializate Facebook și Twitter, adresate conducerii României, din cauza faptului că nu i s-a permis trecerea prin spațiul aerian românesc.

Comentarii Facebook