Yahoo face schimbări radicale. Utilizatorii trebuie să le accepte

 

Yahoo a schimbat interfaţă pentru căsuţa de mail şi a impus noi reguli de utilizare ale serviciului de email, începând de luni, 3 iunie.

 

La sfarsitul anului trecut, Yahoo introducea noi schimbări pe partea de interfaţă ale serviciului Yahoo! Mail. Vehiculate cu ceva timp în urmă, acestea erau inevitabile după schimbarea CEO-ului. Pe lângă schimbări clare pentru utilizatorii Web, tot atunci utilizatorii de iPad-uri şi tablete cu Windows 8 şi Windows RT au beneficiat de interfeţe optimizate pentru a profita cât mai uşor de serviciul de poştă electronică al companiei printr-un ecran sensibil la atingere.

 

Ca de fiecare data, initial, schimbarile de interfata sunt optionale. Sunt undeva acolo si ramane la latitudinea utilizatorului sa le adopte sau nu. Din pacate, vine un moment, cand sunteti obligati sa faceti tranzitia daca vreti sa mai aveti acces la serviciu. Incepand de azi, singura alternativa pentru a nu imbratisa noua interfata web este sa folositi o aplicatie gen Outlook cu suport pentru IMAP si sa va importati mesajele din Yahoo! Mail.

 

Citeşte mai mult pe playtech.ro.

Comentarii Facebook