Prețurile apartamentelor din Cluj depășesc orice imaginație. O agenție cere 350.000 de euro pentru „priveliștea fabuloasă în Parcul Cetățuia” - FOTO


Prețurile locuințelor au crescut halucinant de mult în Cluj-Napoca, indiferent dacă vorbim despre chirii sau apartamente de vânzare. Este și cazul unui apartament situat în parcul Cetățuia, scos la vânzare de o agenție imobiliară la prețul colosal de 350.000 de euro. 

Acesta are o suprafață de 106 m2, însă 30 mp ar fi reprezentați de terasa amplă a imobilului. 

„O locuință cochetă cu încăperi bine proporționate, contemporane ca stil și funcționalitate dar care pălesc în momentul în care se intră pe terasă - amplă (are 30 mp), parțial acoperită și încălzită și cu o atmosferă boemă ea pune orașul la picioare la propriu. 

p4.jpeg

Apartamentul este situat într-o clădire boutique cu adresa exclusivistă – în parcul Cetățuia de unde panorama asupra orașului este copleșitoare fie zi, fie noapte, soare, ploaie sau zăpadă. Locația are și avantajul liniștii și al verdelui din parc. 

Apartamentul are open kitchen și zonă de dining luminoase, mobilier modern, finisaje de calitate și parcare în garajul de sub apartament. Se vinde mobilat ceea ce reduce la zero timpii de așteptare până la relocare și savurarea cafelei și a spectacolului oferit de oraș de pe terasă”, se arată în anunțul imobiliar. 

p3.jpeg

Comentarii Facebook