MBA britanic la UBB Cluj în colaborare cu University of Hull! Este o PREMIERĂ pentru mediul de business

 

Universitatea Hull din Marea Britanie aduce la UBB Cluj primul MBA cu predare în limba engleză, după modelul britanic. 

 

Totul a fost posibil datorită unei colaborări între Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania şi Electrogrup. MBA -ul va fi lansat în februarie 2015.  

 

Programul se adresează persoanelor care sunt în business de cel puţin trei ani. Acestea vor beneficia de experienţa 100% britanică în Cluj-Napoca. Cursurile vor fi susţinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare şi de examinare sunt, de asemenea, după modelul britanic. Diploma de absolvire este acordată de University of Hull. MBA-ul este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume. 

 

Directorul programului este dr.Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experienţă ca antreprenor şi consultanţă în management. 

 

Prof. Terry Williams, Decan al Hull University Business School: “Suntem încântaţi să lansăm acest parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai privind Executive Education, reunind experienţa îndelungată a University of Hull cu avantajele de a studia în România. Acest parteneriat vine să completeze oferta noastră de MBA, prin colaborarea noastră cu UBB, o universitate de prestigiu. Anticipăm un interes mare din partea executivilor de calibru din zonă, pentru a-şi dezvolta educaţia şi abilităţile prin intermediul acestui program. Suntem recunoscători în mod special Băncii Transilvania, Electrogrup şi UBB pentru suportul oferit în dezvoltarea parteneriatului. Suntem nerăbdători să începem programul în februarie 2015”. 

 

Academician Prof.univ.dr.Ioan-Aurel Pop, Rector, Universitatea Babeş-Bolyai: „Universitatea noastră are privilegiul de a găzdui primul Executive MBA oferit de către o universitate britanică, Hull University Business School, contribuind prin aceasta la procesul complex de schimbare a educației economice în România. Cursanții vor beneficia de aportul unor specialiști cu recunoaștere internațională în formarea și dezvoltarea capacităților manageriale”.

 

Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie, Banca Transilvania: „Sunt bucuros că prin acest parteneriat plasăm Clujul în comunitatea selectă a centrelor universitare care au şcoli internaţionale de business. Este încă un proiect prin care Banca Transilvania, ca parte a comunităţii, contribuie la formarea şi pregătirea liderilor pentru noul mediu de business, tot mai exigent şi mai sofisticat”.

 

Teofil Mureşan, CEO Electrogrup: “Electrogrup a susţinut, de-a lungul timpului, numeroase proiecte în educaţie, domeniu pe care îl considerăm esenţial pentru evoluţia societăţii noastre. Credem că parteneriatul public-privat este deosebit de important în furnizarea unor servicii de calitate în educaţia managerială, motiv pentru care susţinem cu mândrie acest proiect”.

 

University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie şi, anual, peste 20.000 de studenţi. Conform Studiului National Student Survey realizat în 2013, în Marea Britanie, University of Hull este în top 10 – din cele 103 poziţii – privind gradul de satisfacţie a studenţilor. Aceştia apreciază la University of Hull calitatea predării, sprijinul academic din partea profesorilor şi sursele vaste de informare. 

 

Trei cerinţe obligatorii pentru a studia la EMBA

 

Pentru a urma cursurile acestui EMBA, este necesară îndeplinirea următoarelor condiţii: minim trei ani de experienţă în domeniul în care cursanţii au specializare, rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro. 

 

Durata programului este de 2 ani. Investiţia în studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate. Pentru a facilita accesul la EMBA a unui număr cât mai mare de persoane, Banca Transilvania are în ofertă soluţii de finanţare.

Comentarii Facebook