Dulceaţa din Transilvania, vandută la Paris cu 365 de euro


Prezentă la salonul de delicatese de la Paris, dulceaţa de lux din Transilvania, s-a vandut cu 365 de euro borcanul.

Dulceaţa din fructe de padure, prezentată în recipiente de sticlă unicat, produse de un sticlar de la Sibiu şi însoţite de linguriţe din argint masiv, fabricate în atelierul unui bijutier din Turda se va produce în doar 1001 bucăţi.

Un avocat englez care locuiește la Paris de câtiva ani, a cumpărat primul recipient, iar acum e hotărât să îşi petreacă și o vacanţă în Transilvania.

Alături de faimoasă dulceaţă. la salon s-au regăsit şi rubarbarul de la Saschiz ori Viscri, sau mierea din florile sălbatice, crescute prin pajiștile și livezile Transilvaniei.

Fundatia care a prezentat produsele, vrea să realizeze, în curand, şi amfore din sticlă, pentru siropuri naturale din fructe. Iar pentru fiecare vanzare s-a angajat să planteze câte 5 stejari, informează Pro TV.

Comentarii Facebook