Boc: De ce am refuzat să se facă mall -uri și blocuri pe platformele industriale ale Clujului?


Primarul Emil Boc a declarat că a refuzat să se ridice blocuri și mall -uri pe platformele industriale, pentru a fi făcute clădiri de birouri pentru a fi aduse investiții. 

De ce credeți că am refuzat să fac mall -uri și blocuri pe foarte multe platforme industriale vechi? Pentru că am avut nevoie de clădiri de birouri clasa A, pentru inovare și IT. Ei nu vin să stea într-un apartament de bloc mucegăit și fără condiții decente. De aceea, multe platforme industriale am refuzat să se transforme în blocuri și mall -uri, cum s-ar fi dorit, ci am investit în clădiri de birouri de calitate. Am creat condițiile ca acolo să se poată dezvolta această industrie, pentru că am știut că avem universități și resursa umană.

Dacă lași să se întâmple de la sine te întrebi de unde vor mai veni oamenii la mall -uri și să cumpere apartamente, pentru că nu vor mai avea bani. În Cluj, am găsit acest echilibru și sper că suntem pe direcția bună și că avem această viziune în continuare de a echilibra. 

În ultimii 8 ani nu s-a mai făcut nimic în materie de infrastructură. S-a făcut autostrada, centurile și atât. Acum sper să vină apă și pe moara noastră cumva și se va înțelege la nivel guvernamental că Clujul nu poate fi ignorat la nesfârșit. Eu sper acum să se înceapă centura metropolitană și să se facă trenul metropolitan”, a declarat Emil Boc, la o emisiune pe Facebook a Ziua de Cluj.


Comentarii Facebook