Duminica 28 Aprilie

Gest incredibil de romantism al miliardarul Daniel Dines, pentru iubita lui, Iuliana Doroftei, Cenușăreasa din Dulcești


Miliardarul Daniel Dines s-a dat peste cap în ultimele zile pentru a fi alături de iubita lui, Iuliana Doroftei, Cenușăreasa din Dulcești. Multe femei ar suspina de emoție, după o așa demonstrație de forță. 

Orice face Daniel Dines ajunge la Londra. Acesta a zburat enorm în ultimele zile la bordul avionului Gulfstream, pe care a plătit 70 de milioane de dolari, parcurcând, în total, de două ori și jumătate circumferința Pământului. Totul pentru Iuliana Doroftei, femeia care, în primăvara anului viitor, îl va face tătic.

Dineș și-a părăsit soția și a căzut în mrejele frumoasei Iuliana Doroftei, câștigătoare a show-ului ”Bravo, ai stil!”. 

Miliardarul a zburat extrem de des la Londra, oridecâteori a fost chemat de iubita lui superbă. Daniel Dines a făcut nu mai puțin de zece drumuri la Londra, unde Iuliana Doroftei s-a stabilit de ceva vreme. Pentru a fi alături de amantă, miliardarul a zburat din toate colțurile lumii. Nu doar din București, ci și din Phuket (Thailanda), Teterboro (New Jersey – SUA), Casablanca (Maroc) sau Malaga (Spania). În total, pentru a o strânge în brațe pe senzuala lui parteneră, fondatorul UiPath a parcurs aproape 100.000 de kilometri în ultimele două luni și jumătate, demonstrând încă o dată că iubirea depășește orice bariere.

Un adevărat tur de forță dacă ținem cont că distanța reprezintă de două ori și jumătate circumferința Pământului (40.075 kilometri). Sacramento, Las Vegas, Monterey, Tokyo, Nagoya și La Romana sunt alte zone unde a aterizat în perioada mai sus amintită Gulfstream-ul de 70 de milioane de dolari, dar, într-un final, Londra a fost destinația finală pentru Daniel Dines. Suntem, însă, ferm convinși că efortul a meritat. De altfel, miliardarul a „lovit”, din nou, și miercuri seară, când a fost văzut pe aeroportul Otopeni gata să se îmbarce în impunătorul G650, care avea să aterizeze pe aeroportul Luton, din Londra, scrie cancan.ro.

Vedetele din România au felicitat-o pe Iuliana Doroftei, Cenușăreasa din Dulcești. Una dintre acestea a fost designerul Cătălin Botezatu.

Dacă a punctat acolo este o fată deșteaptă. Important este să fie vorba de sentimente, nu de altceva. Ea este o fată deosebită și era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat. La fel și invers, un domn bogat trebuie să aibă lângă el o femeie frumoasă. Mă bucur că este gravidă, pot spune că și-a asigurat o rentă viageră importantă (n.red. râde). Dar, fără nicio ironie, bravo ei”, a declarat Cătălin Botezatu.

Comentarii Facebook