Milionarul Călin Donca și soția lui, Orianda, revedere emoționantă la ieșirea din închisoare: Cea mai grea a fost despărțirea de familie - VIDEO


Milionarul Călin Donca a ieșit din închisoare, iar revederea cu soția lui a fost una emoționantă. Donca a fost plasat în arest la domiciliu.

Călin Donca este acuzat de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional, delapidare, manipularea pieței de capital și înșelăciune, fiind închis timp de trei luni în arest preventiv.

După ce a ieșit din arest, Călin Donca a postat un clip pe TikTok un clip emoționant cu reîntâlnirea cu soția lui.

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. În primul rând vreau să mulțumesc judecătorilor, care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot. Cea mai grea a fost despărțirea de familie. Știți cum este, când sunteți în situații de genul acesta, simțiți ce contează cu adevărat. Iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale.

Copiii, fără care nu puteam să dorm seara, soția cu care sunt de 15 ani în relație. Nu am stat niciodată despărțit de ei. Astea-s lucrurile care contează. Din păcate, în toată alergătura noastră, fugind după averi, după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri tot mai scumpe când, de fapt, adevărata bucurie este la noi acasă și nu aflăm decât atunci când ni se ia…”, a spus Călin Donca, în filmulețul postat pe TikTok. 

@calin.donca

15.12.2023 - ❤️

♬ original sound - Calin Donca

Comentarii Facebook