Aplicație în cinci limbi pentru turiștii care vor să viziteze Clujul. Ce informații utile oferă




Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, anunță lansarea unei nou și interactive facilități digitale pentru informare turistică a județului Cluj, și anume aplicația Cluj Tourism App.

Aplicația nou lansată prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj și oferă informații despre unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, transport și alte servicii utile potențialilor turiști și utilizatorilor care doresc să își planifice vizita în județ sau să aibă la îndemână o alternativă digitală cu un conținut structurat. Fiind disponibilă în cinci limbi, respectiv română, engleză, franceză, maghiară și germană, aplicația ClujTourism App poate fi descărcată gratuit, atât în format online, cât și offline iar utilizatorii se pot bucura în mod interactiv și prietenos de oferta turistică a județului Cluj, pot naviga și vizualiza rute sau salva locații și obiective preferate pentru crearea de itinerarii personalizate.

„Lansarea acestei noi aplicații vine în completarea firească a ofertei de servicii și de facilități puse la dispoziția turiștilor de structura noastră de specialitate. Am convingerea că, alături de site-ul de promovare turistică clujtourism.ro și de utilizarea în acest scop a canalelor social media, această nouă facilitate va consolida prezența în mediul on-line a județului, cu consecințe favorabile în ceea ce privește creșterea numărului celor care aleg să ne viziteze” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Aplicația este compatibilă sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone.

Comentarii Facebook