Alis Holidays vine cu noutăți și oferte speciale la Târgul de Turism din VIVO mall Cluj. Poți găsi sejururi reduse cu până la 85%



Alis Group participă în acest weekend la Târgul de Turism Touristica, organizat în mallul VIVO Cluj (fostul Polus Center), iar compania vine cu o serie de noutăți și oferte speciale.

Astfel, serviciul de transfer către și de la aeroport, Transfero, lansat de compania Alis Group anul trecut, s-a extins, oferind transport în localitățile Cluj-Napoca, Huedin, Oradea, Zalău, Satu Mare, Dej, Baia Mare, Beclean, Bistrița, Turda, Luduș, Iernut, Târgu Mureș, Aiud, Teiuș, Alba Iulia, Sebeș și Sibiu, cu prețuri pornind de la 2,99 euro pe călătorie.

De asemenea, Alis Group colaborează cu una dintre cele mai mari companii de transport low-cost cu autocarul din Europa, FlixBus. Compania operează rute în 20 de țări europene, iar prețul biletelor pornește de la 22,99 lei. FlixBus deține o flotă de peste 4.000 de autocare moderne, dotate cu prize și internet wireless. Mai mult, compania a pus la bătaie un număr de 10.000 de bilete la doau 1 leu.

 



În ceea ce privește partea de Turism, Alis Holidays anunță patru noi destinații în acest an, către Nice, Malta, Cipru și Constanța, în colaborare cu cei de la Blue Air.

Cu ocazia târgului de turism din acest weekend, Alis Holidays pune la bătaie o serie de oferte la prețuri foarte mici, reducerile ajungând până la 85%. Astfel, în perioada târgului, o vilă de 8 persoane, în Kusadasi, poate fi închiriată cu prețuri începând de la 12 euro/persoană pentru întreg sejurul.

 


Mai mult, clujenii care cumpără un pachet Alis Holidays în timpul târgului, primesc câte un voucher pentru a participa la o tombolă cu premii totale în valoare de peste 3.000 de euro. Aceștia pot câștiga sejururi în Grecia, Turcia, Bulgaria sau chiar la noi în țară, dar și vouchere de călătorie.

Târgul de Turism Touristica se desfășoarî în perioada 24 februarie - 28 februarie, în zona food court a mallului VIVO Cluj.

Pentru oferta completă a Alis Holidays intrați AICI.

Comentarii Facebook