Halep e principala favorită la turneul din Dubai: ”Vreau să mă bucur de acest turneu”


Simona Halep a rămas principala favorită a turneului din Dubai, după ce a fost eliminată Petra Kvitova, iar sportiva româncă este încrezătoare în forțele ei.

Numărul 4 mondial este mulțumită de victoria sa în fața Danielei Hantuchova și a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea oferită.

"Am jucat foarte bine sezonul trecut, am început și acest an foarte bine. Sunt mulți români care mă susțin, mă simt ca acasă. Le mulțumesc tuturor.", a spus Halep la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Am jucat bine, cred că ea a fost obosită. Totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun. Sunt fericită și vreau să mă bucur de acest turneu, pentru că este foarte frumos aici.", a mai spus aceasta.

Simona va juca, miercuri seară, în optimile competiției din Emiratele Arabe, împotriva bulgăroaicei Tsvetana Pironkova, ocupanta locului 57 WTA.

"Știu că joc împotriva ei, ea evoluează bine pe suprafețe rapide. Trebuie să fiu atentă, să îmi deschid unghiurile, să fiu agresivă. Sper să câștig, știu că va fi un meci greu.", a conchis constănțeanca.

În cazul în care va reuși să câștige turneul de la Dubai, Simona Halep va putea urca din nou pe poziția a treia în ierarhia mondială.

Comentarii Facebook