Un viceprimar va participa la parada GAY de la Cluj! Ai noștri se ascund

 

Andreas Wolter, vice-primar al orasului Koln, Germania - oras infratit cu Clujul, va participa la parada gay de la Cluj. 

 

Viceprimarul orașului Koln a fost invitat la Cluj ce grupul de femei LGBT - LES Sisterhood Cluj  și va participa la Cluj Pride 2018, marsul pentru drepturile persoanelor LGBT, ce are loc Sambata 23 iunie, ora 17.00.

 

Anul trecut, Les Sisterhood Cluj a participat la Koln Pride, la invitatia primarului Henriette Reker si a organizatiilor locale, la un schimb de experienta intre organizatii LGBT conduse de femei. Anul acesta primarul Reker nu poate ajunge la Cluj Pride, dar a dorit sa trimita sustinerea ei prin viceprimarul Andreas Wolter. 

 

Andreas Wolter a fost ales vice-primar de catre Consiliul Local al orasului Koln in 2014. Este membru al Partidului Verde din 1983. S-a nascut in 1964 in mediul rural din Germania de Vest. Din 2013 este casatorit cu partenerul sau. Este tata mandru a doua fiice dintr-o casatorie anterioara. Este membru in diferite comitete europene si germane. Din 2016 este Ambasador al Aliantei pentru Clima (Climate Alliance)”, precizează reprezentanții LES Sisterhood Cluj. 

 

LES Sisterhood Cluj este un grup de femei lesbiene, gay, bisexuale, trans din Cluj care se axeaza pe sprijinul si sustinerea membrilor comunitatii LGBT. Din 2014 organizam ateliere pt drepturile omului, seri de socializare si sustinere. Suntem peste 200 de femei, managere, doctorite, avocate, studente, artiste, jurnaliste, terapeute, bugetari, corporatiste, activiste, sportive. Am creat prima colectie de povesti a femeilor LGBT numita Queer a la Cluj. 

 

Parada Gay are loc la Cluj în 23 iunie. Care este traseul

Comentarii Facebook