Trei accidente grave, unul fiind soldat cu moartea unei persoane, într-un singur weekend la Cluj. Care au fost cauzele principale



Trei accidente rutiere grave, unul dintre ele fiind soldat cu decesul unei persoane, au avut loc în ultimele zile pe raza județului Cluj.

Polițiștii de la Rutieră au fost prezenți pe arterele principale de circulație din județ, însă aceștia atrag atenșia asupra faptului că particcipanții la trafic trebuie să respecte regulile, pentru a putea fi evitate astfel de tragedii.

Reamintim faptul că „Poliţia nu-şi poate face treaba” fără sprijinul tuturor participanţilor la trafic, conducători auto şi pietoni, toţi avem datoria de a respecta regulile de circulaţie, pentru siguranţa noastră şi a celorlalţi”, transmit oamenii legii.

Doar în acest sfârșit de săptămână au avut loc trei accidente rutiere grave, în urma cărora o persoană a decedat, trei au fost rănite grav, iar două au suferit leziuni uşoare.

Potrivit polițiștilor, cauzele care au condus la producerea accidentelor au fost viteza excesivă, conducerea sub influența alcoolului şi oboseala la volan.

Comentarii Facebook