Ce valoare vor avea premiile câștigătorilor de la Loteria bonurilor. Sumele scad în continuare



Potrivit primelor estimări, cel puțin 2.000 de bonuri fiscale sunt câștigătoare, în urma primelor extrageri ale Loteriei organizate de Ministerul Finanțelor, iar numărul acestora ar putea crește mult mai mult până la termenul limită de depunere a cererilor.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marți, în cadrul unei emisiuni TV, că ar exista cel puțin 2.000 de câștigători la Loteria Bonurilor, ceea ce înseamnaă cu suma de 1.000.000 lei se va împărți tuturorîn mod egal. Astfel, fiecare câștigător ar putea primi maxim 500 lei.

"Sunt câteva cifre estimative (privind numărul de câștigători la loteria bonurilor fiscale - n.r.), undeva la cel puțin 2.000 de bonuri ar fi fost emise la acea valoare, în acea zi. Acum trebuie să așteptăm cele 30 de zile pentru depunerea bonurilor câștigătoare de către proprietarii lor și apoi vom ști exact câți anume, cât va fi câștigul pe persoană. Suma de un milion de lei se împarte exact la numărul de bonuri declarate. Este o campanie extrem de utilă, o campanie foarte bună demarată tocmai pentru a stimula solicitarea bonului fiscal pentru orice bun cumpărat. Este un pas foarte bun", a explicat ministrul Finanțelor, potrivit b1.ro.

Prima extragere al fost cu ocazia sărbătorilor de Paște. Cea de-a doua va fi în luna iunie pentru aprilie și pentru mai. Deci cele două luni vor fi acoperite cu o extragere în luna iunie. Iar după aceea intrăm pe prevederea normală, prevăzută de ordonanța 10/2015 care spune că lunar, începând cu luna iunie, se vor organiza astfel de loterii pentru bonurile fiscale", a mai precizat Eugen Teodorovici.

Comentarii Facebook