Suspectii din dosarul "Jaf la Banca Transilvania" au fost eliberati!

 

Andrei Hosu si Bgdan Baciu, cei doi suspecti din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", au fost eliberati de Curtea de Apel Cluj.

 

Cei doi suspecti erau in sala la pronuntarea sentintei si anuntul judecatorilor a fost intampinat cu urale de bucurie din partea familiei. 

 

"Este solutia pe care noi am sperat-o de mult. Vor fi pusi in liberate in maxim 2 ore si decizia este definitiva si se pune in aplicare de indata. Vor fi eliberati de la Gherla", a declarat avocatul Mihai Giurgea, aparatorul celor doi suspecti.

 

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului de maxima siguranta din Gherla, Dan Dociu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca cei doi tineri sunt asteptati acum sa fie adusi de la Curtea de Apel Cluj, urmand ca in aceasta seara sa fie pusi in libertate, conform hotararii Curtii de Apel.

 

Purtatorul de Cuvant al Curtii de Apel Cluj, judecatorul Claudia Ilies, a declarat ca instanta a respins astazi recursul declarat de Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj facut fata de decizia Tribunalului din 26 aprilie 2011, prin care masura arestarii preventive a lui Bogdan Baciu si Andrei Hosu a fost inlocuita cu obligativitatea de a nu parasi localitatea de domiciliu. Prin urmare, cei doi vor fi pusi astazi in libertate, decizia Curtii find definitiva.

Comentarii Facebook