Poliţia Locală Cluj-Napoca nu îi amendează pe şmecherii cu BMW şi insignă de poliţist în geam - FOTO

 

Poliţia Locală este acuzată că amendează cu dedicaţie maşinile cu numere de Bucureşti, care parchează pe Bulevardul Eroilor.

 

Acuzaţiile au fost lansate de doi bucureşteni, care au fost sancţionaţi de Poliţia Locală. "Am intrat să bem o cafea şi până când am stat acolo am fost amendaţi. Numai maşinile cu numere de Bucureşti sunt sancţionate", ne-a spus Florin.

 

Un reporter Ştiri de Cluj s-a deplasat pe Bulevardul Eroilor şi, la faţa locului, s-a constatat că sunt amendate maşinile care nu au pus tichet de parcare.

 

Interesant este, însă, că un BMW care avea în parbriz o insignă de poliţie nu avea amendă, cu toate că parcase un sfert pe trotuar şi nu avea tichet de parcare validat.

 

Cei doi bucureşteni i-au luat la rost pe poliţiştii locali, care s-au apărat spunând că ar fi trebuit să valideze tichet de parcare. Nu au ştiut, însă, ce să răspundă în cazul şoferului cu BMW care a scăpat neamendat pentru că avea insigna de poliţist în parbriz.

 

"Nu le plătesc nicio amendă. Nu am ştiut de unde să cumpăr tichet şi le-am spus. Au zis că e treaba noastră. Le-am dat procesul verbal înapoi. Nu plătim nimic", a spus şoferul amendat.

 

 

 

 

Comentarii Facebook