Percheziții la casele de amanet din Cluj-Napoca și acasă la ”Diavolu”. Rețeaua spărgea casele VIP -urilor

 

Polițiștii au făcut percheziții vineri dimineața la două case de amanet din Cluj-Napoca, iar de acolo au extins cercetările.

 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre două case de amanet de pe străzile David Ferenc și Bucegi. Perchezițiile au vizat bunuri sustrase și date spre vânzare caselor de amanet.

 

Se pare că din documentele controlate a rezultat că și alte case de amanet sunt implicate într-o schemă complicată de ștergere a urmelor, astfel că perchezițiile se vor extinde.

 

În plus, au fost făcute percheziții și la un cabinet de avocatură din Cluj-Napoca. Capul rețelei de spărgători ar fi implicat într-o relație de concubinaj cu o avocată.

 

Percheziții s-au făcut și acasă un tânăr cunoscut sub porecla ”Diavolu”, care a cumpărat bunuri de la unul dintre hoți și le-a returnat. El are calitatea de martor în acest dosar.

 

Cercetările fac parte dintr-un dosar amplu ce vizează spargeri la locuințele și cabanele unor VIP -uri locale, politicieni și justițiabili.

 

Vezi mai jos imagini de la percheziții... 

Ceasuri, bijuterii, laptop-uri și un ATV, descoperite de polițiști la Cluj în urma perchezițiilor la spărgătorii de locuințe VIDEO

Comentarii Facebook