Percheziții la Amareto, Cobârzan și la Oncos. Vasile Onaca, dus la audieri - FOTO

 

Polițiștii, procurorii DIICOT și ANAF au descins miercuri dimineața la fermele Amareto, din Florești, și la Oncos, firma controlată de milionarul Vasile Onaca. 

 

Prejudiciul reclamat de DIICOT este de 6 milioane de lei, fiind vorba despre neînregistrarea în contabilitate a operaţiunilor efectuate şi a veniturilor realizate din 2012 și până acum. 

 

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi folosit în circuitul infracţional creat mai multe societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea intracomunitară de produse agro-alimentare (carne de pui), din judeţul Cluj. 

 

Perchezițiile s-ar fi făcut la domiciliul familiei Cobârzan, care controlează ferma de pui din Florești, dar și la fermele Oncos. Conform unor surse judiciare, Vasile Onaca a fost dus la audieri, dar și un membru al familiei Cobârzan.

--------------

UPDATE

 

Vasile Onaca a fost dus la audieri, au confirmat sursele judiciare. 

 

El este unul dintre milionarii Clujului. În urmă cu câțiva ani, topul Forbes îl credita cu o avere de 9 milioane de euro. Onaca este proprietarul a cinci ferme de creștere a puilor, a unui abator în Florești, și a lanțului de magazine Oncos. 

---------------------

UPDATE joi (20 octombrie 8.30)

 

În total patru persoane au fost puse sub control judiciar în acest dosar. Vezi AICI cine sunt!

 

 

Comentarii Facebook