Patroana de la Nana Cluj, condamnata la trei ani si opt luni de puscarie! Ea "servea" minore politicienilor


Natalia Horja, patroana de la Nana Club, a fost condamnata la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, fiind invinuita de trafic de minori, proxenetism si trafic de persoane.

Sentinta a fost data de Tribunalul Cluj, intr-un dosar de rasunet, politicieni, sportivi si artisti fiind clientii bordelului de la Nana Club. Stabilimentul de moravuri usoare a functionat pe strada Baba Novac.

Natalia Horja este acuzata ca exploata mai multe minore, care erau plasate contra cost clientilor cu dare de mana. In perioada 2004 - 2006, prin bordelul de la Nana Club au trecut 20 de tinere, dintre care sase erau minore. Procurorii sustin ca Natalia Horja prefera "tinerele discrete si finute, sa aiba trasaturi faine, tampite, sa taca si sa faca".

Printre politicienii care au trecut prin bordel se numara Petru Calian (PDL), Adrian Gurzau (PDL), Mihai Szeplekean (PNL), dar si sportivi precum Ionut Iftimoaie, Tibi Balan si solistul Tudor Chirila.

 

Dezvaluiri despre "sexgate - ul" de la Cluj. Petru Calian, acuzat ca a incercat sa forteze o tanara sa intretina relatii sexuale cu el

 

Scandalul sexual in care este implicat deputatul PDL Petru Calian se extinde. Una dintre tinerele care au depus declaratii in dosarul de trafic de persoane, in care Natalia Strechi, patroana Nana Club, este trimisa in judecata, il acuza pe parlamentarul PDL ca a incercat sa o forteze sa intretina relatii sexuale cu el.

Ioana C. le-a spus procurorilor ca a vrut sa imprumute bani de la Petru Calian, iar acesta a cerut sa primeasca servicii sexuale in schimb. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook