Dezvaluiri despre "sexgate - ul" de la Cluj. Petru Calian, acuzat ca a incercat sa forteze o tanara sa intretina relatii sexuale cu el


Scandalul sexual in care este implicat deputatul PDL Petru Calian se extinde. Una dintre tinerele care au depus declaratii in dosarul de trafic de persoane, in care Natalia Strechi, patroana Nana Club, este trimisa in judecata, il acuza pe parlamentarul PDL ca a incercat sa o forteze sa intretina relatii sexuale cu el.

Ioana C. le-a spus procurorilor ca a vrut sa imprumute bani de la Petru Calian, iar acesta a cerut sa primeasca servicii sexuale in schimb.

"Petru Calian mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el, spunandu-mi ca ma va plati, acesta fiind in relatii bune cu Natalia, deoarece si ea este membra PRM. Calian m-a chemat la Hotel Transilvania, eu cerandu-i niste bani cu imprumut in prealabil deoarece aveam de sustinut un examen de limba strina la Bucuresti si nu aveam bani. El m-a chemat sa-mi dea banii de care aveam nevoie la hotelul mai sus-mentionat si a insistat sa cumparam de la magazin ceva cu "P", eu nestiind despre ce este vorba. Am aflat insa cand am ajuns la hotel ca era vorba despre prezervative si ca vroia sa intretina relatii sexuale cu mine. Eu am refuzat acest lucru, iar el s-a enervat, incercand sa ma pipaie si sa ma sarute", relateaza tanara.

Cele trei fete care au dat declaratii incendiare in dosarul de trafic de persoane si prostitutie, povestesc si despre cele petrecute la Gala K1, organizata la Cluj in 2005.

Andra L. a spus ca doua fete de la Nana Club au plecat la Bucuresti impreuna cu luptatorul Ionut Iftimoaie si consilierul judetean Mihai Szeplekan, imediat dupa terminarea Galei.

 


"Cunosc faptul ca prin 2005 a fost organizata la Cluj gala K1, iar Erica Teo si Anca au plecat la Bucuresti dupa terminarea galei impreuna cu Mihai Szeplecan si cu Ionut Iftimoaie, luptator de K1. Nu cunosc ce s-a intamplat la Bucuresti, dar stiu ca una dintre fete nu a fost platita pentru serviciile sexuale cu cei mai sus mentionati, toate intorcandu-se la Cluj. Printre clientii din Nana Club l-am mai vazut in incinta clubului pe patronul de la Diesel, numitul Buteanu Mircea si pe patronul de la Hotel Residence, numitul Levi", a mai spus Andra L.

In dosar mai apare si numele deputatului PDL Adrian Gurzau, a directorului Regionalei de Posta Cluj, Ovidiu Calin, si a fostului consilier local Mircea Petric, patronul unui local din Cluj-Napoca. Cu totii sunt acuzati ca au intretinut relatii sexuale cu cu tinerele obligate de Natalia Strechi, patroana Nana Club, de pe strada Baba Novac, sa se prostitueze.

Cele trei tinere au mai povestit in fata procurorilor DIICOT ca accesul la Nana Club era restrictiv si se facea numai pe baza recomandarilor.

 

Citeste si articolele


Sexgate de Cluj: Mai multi politicieni acuzati ca ar fi frecventat prostituate


Tudor Chirila, fotbalisti, jurnalisti si adjunctul comandantului politiei municipiului Cluj- Napoca, Ciorba Zaharia au trecut pe la prostituatele de la Nana Club din Cluj

Comentarii Facebook