Otrocol: Vom lucra și duminică pentru a curăța Floreștiul. Nu vom ridica deșeuri de la cei care nu plătesc

 

Floreștenii care nu își plătesc taxele la deșeuri vor rămâne cu deșeurile neridicate, a avertizat directorul Quatro Eco Salub, Florin Otrocol. 

 

Vom avea toleranță pentru maxim o factură restantă. Suntem deschiși și la cei care au o problemă și ne pot explica ce s-a întâmplat. Și noi avem restanțe de onoare față de ceățeni și avem răbdare.

 

Vom intra la curățenie începând de azi (joi, 8 decembrie) numai la asociațiile care au plătit sau au întârzieri la plată de cel mult o lună. 

 

Dacă duminică vom fi nevoiți să lucrăm pentru a degaja Floreștiul, vom lucra”, a explicat directorul Florin Otrocol.

 

Asociațiile care nu plătesc taxa de salubritate ar urma să apară pe o listă publică oferită de Quatro Eco Salub.

 

Florin Otrocol a spus că negociază cu o firmă din Alba Iulia pentru a închiria câteva mașini mari de transport, pentru a fi încărcate deșeurile direct în ele și transportate la Oradea.

 

Datoria asociațiilor către Quatro Eco Salub se ridică la circa 900.000 de lei, în Florești, 400.000 de lei, în Gilău și restul, până la 1,4 milioane de lei, aparțin ale comunelor Căpușu și Măguri Răcătău.

 

Dacă începe să lucreze în Florești e un lucru bun. Sper ca această mână întinsă de Quatro Eco Salub să fie înțeleasă și de Consiliul local. Conducerea Primăriei va pune la dispoziția Consiliului Local 1,2 milioane de lei pentru a capitaliza firma. Îmi e rușine că suntem minoritari în această firmă. Vreau să ne redobândim poziția care revine Floreștiului în această asociație”, a spus primarul Șulea.

Comentarii Facebook