O ”brută” de la firma de pază a clubului MIDI a panicat publicul de la o petrecere - FOTO

 

O clujeancă a relatat o scenă petrecută joi seara la Club Midi, unde petrecăreții au stat ore la coadă pentru a intra.

 

As dori sa va scriu in legatura cu un eveniment neplacut intamplat aseara (n. red. joi, 24 octombrie) la clubul Midi, unde a avut loc o petrecere ce se voia a fi privata, cu acces gratuit, dar exclusiv pe baza de invitatii. Ceea ce am trait atat in timpul in care am vrut sa intru, cat si inauntru depaseste orice ganduri. 

 

In jurul orei 0.30 am ajuns la club, unde lumea statea la coada pana in strada, ceea ce se poate vedea si in fotografii. Am asteptat la rand mai bine de o ora, fiind impinsa in toate partile de oamenii care nu mai aveau rabdare. La un moment dat, un angajat al ML Vip Guard, firma care asigura securitatea in clubul Midi, a iesit afara si a inceput sa impinga cu putere si sa loveasca oamenii ce stateau la coada, ca erau fete, ca erau baieti. 

 

M-a lovit si pe mine destul de tare, lucru pentru care nu am mai continuat sa stau in rand. Toata lumea s-a speriat, ramanand pur si simplu masca de ce putea sa faca bodyguardul cu pricina, o bruta de 2/2 m. Asta in timp ce, la doi pasi, o patrula de politie statea gura-casca la numar ul mare de oameni ce vroiau sa intre la petrecere. 

 

Dupa ce s-a oprit din a imbranci oameni a inceput sa urle amenintator spunand ca nu mai intra nimeni la petrecere, neprimind nimeni nici o explicatie despre refuzul angajatului ML Vip Guard de a mai permite accesul in club. 

 

Dupa o buna perioada de vreme, in randul oamenilor din fata clubului a inceput sa se vorbeasca despre faptul ca nu mai era loc inauntru. Toate astea se intampla in timp ce Midi, acelasi care si-a batut joc ieri seara de publicul său lăsându-l cu buza umflata afara din club nu respecta nici o lege. 

 

Mă refer la faptul ca, de cel putin 3 ani, de cand frecventez clubul NICIODATA nu am primit sau nu am vazut pe cineva care sa emita si sa dea bon fiscal pentru bauturile de la bar, iar acesta e doar unul din motivele pentru care Protectia Consumatorului, Garda Financiara sau chiar Politia ar putea sa se autosesizeze”, a declarat Amanda Canton.

-------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentantii clubului Midi au facut urmatoarele precizari referitor la incidentul semnalat: 

"Aseara nu a avut loc niciun scandal la Club Midi. Nimeni nu a fost lovit, si mai ales nu de catre bodyguarzii clubului. Este adevarat ca s-a format coada afara, s-a strans un numar mai mare de persoane care au tot incercat sa intre desi capacitatea clubului nu a mai permis, ~1000 de oameni fiind deja prezenti la petrecere. Bodyguarzii doar au mentinut ordinea, in incercarea de a calma spiritele, si au incercat sa impinga multimea inapoi pentru a se putea deschide usa, sa poata iesi cei prezenti deja la eveniment. Exista camere afara si inauntru, pentru intrare, si putem prezenta dovezi. Faptul ca Amanda Cantona a fost impinsa de catre cei care au fost prezenti la coada, nu are nicio legatura cu Club Midi. Bodyguarzii au mentinut ordinea si au incercat pe cat posibil sa mentina intrarea sub control", a declarat Gabriel Aldea, PR Club Midi.

 

S-a redeschis clubul Midi: Asta înseamnă iarăși vomă pe alei și tratarea spatiului verde drept WC public

Comentarii Facebook