S-a redeschis clubul Midi: Asta înseamnă iarăși vomă pe alei și tratarea spatiului verde drept WC public

 

Clubul Midi s-a redeschis spre disperarea clujenilor care locuiesc în cartierul Plopilor Vechi. 

 

Azi noapte a reinceput activitatea clubului Midi de pe strada Berariei. Pentru cartierul Plopilor Vechi asta inseamna ca si in anii anteriori: tratarea spatiului verde drept WC public, voma pe alei si la intrarile in bloc, sticle si pahare abandonate si sparte, pachete de tigari. Asta se vede dimineata.

 

In timpul noptii trecute, de exemplu, clientii clubului raspanditi prin cartier s-au amuzat spulberand somnul cetatenilor sunand la ora 4 la toate apartamentele de la scara mea, scontand pe o reactie pe masura mitocaniei lor. Solutia sesizarii sectiei de politie pentru deranjarea ordinii publice nu are nici un efect in ciuda promptitudinii cu care sosesc. 

 

Noi, platitorii de taxe de care ar trebui sa va pese, solicitam:

 

1. restrictionarea accesului in afara clubului la o zona ingradita in fata aceastuia impusa de oamenii lor de ordine 

2. clubului sa i se impuna sa taxeze intrarea clientilor de cate ori doresc sa reintre pentru a-i descuraja sa mai recurga la magazinul non-stop pentru bautura mai ieftina 

3. trimiterea unor inspectori in noptile Midi pentru a constata veridicitatea celor sesizate. Linistea noastra trebuie sa primeze fata de linistea patronului clubului multumit de aprobarea data de primaria care nu a mai acordat atentie consecintelor”, a scris D. C., pe site -ul domnuleprimar.ro. 

Comentarii Facebook