Luna Amara, Razvan Krivach si Stefan Boldijar sustin in 25 noiembrie un concert caritabil pentru prevenirea abandonului scolar


Luna Amara, Razvan Krivach si Stefan Boldijar, de la Semnal M, sustin in 25 noiembrie un concert caritabil pentru prevenirea abandonului scolar.

Concertul este organizat in Sala Radio Cluj si face parte din campania "Investeste in educatie! Investeste in viitor!", initiata de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, filiala Cluj, in parteneriat cu Studioul Teritorial de Radio Cluj, Televiziunea Romana si SC Sympas SRL.

Spectacolul va incepe de la ora 19.00, si are ca "scop sensibilizarea opiniei publice locale pentru a intelege fenomenul abandonului scolar si pentru a sprijini 250 de elevi din judetul Cluj in vederea continuarii studiilor", precizeaza directorul executiv al Fundatiei Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj, Arpad Mathe.

Organizatia umanitara sprijina copii din Bucuresti, Arad, Cluj si Dambovita, care provin din medii defavorizate, si nu dispun de conditii elementare de trai.

"In conditiile in care in Romania unul din cinci copii renunta la educatie, din cauza saraciei care afecteaza mai mult de 30% din populatia tarii, o interventie dedicata copiilor aflati in risc de abandon scolar este o interventie necesara ce reclama actiuni imediate. Prin proiectele pe care le desfasoara, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj ofera copiilor din mediul urban si rural precum si parintilor acestora, servicii integrate de consiliere individuala si de grup, actiuni menite sa creasca nivelul de constientizare privind importanta educatiei, suport scolar", a mai spus Arpad Mathe.

Biletele la concertul caritabil se gasesc la sediul Fundatiei, de pe Bulevardul Eroilor, nr. 48.

Comentarii Facebook