Intarzieri intre 300 si 500 de minute la cinci trenuri care veneau spre Cluj

Acceleratul Bucuresti Satu-Mare nu a ajuns inca la destinatie. Cele cinci trenuri au acumulat intarzieri din cauza problemelor din Prahova. Trenurile cu intarzieri sunt : Bucuresti-Oradea, Bucuresti-Satu Mare, Bucuresti-Baia Mare (doua garnituri), Bucuresti-Sighetul-Marmatiei.

 

Vasile Secara, directorul CFR Calatori Regionala Cluj, a declarat pentru Stiri de Cluj .ro, ca inca asteapta ca acceleratul de Satu-Mare sa ajunga la destinatie.

 

"Acceleratul Bucuresti - Satu Mare, trebuia sa ajunga la Cluj la  1.57, dar a sosit la 10.24, si a acumulat intarzieri de 509 minute, a spus Vasile Secara.

 

Acceleratul Bucuresti Nord- Baia Mare a fost intarziat 7 ore, dupa ce a fost blocat azi-nopte din cauza defectiunii aparute intre CFR Comarnic si Valea Larga (Prahova)

 

Ieri in jurul orei 18 s-a produs o defectiune la linia de contact intre statiile Valea Larga si Comarnic, iar 15 trenuri de persoane care circulau intre Bucuresti si mai multe orase din Transilvania au intregistrat intarzieri de sute de minute.

Comentarii Facebook